Novi Nuxelellence Detox-kao da ste spavale dva sata duže

13:19:00



Juče 25.februara 2016. Nuxe je na predivnom brunch druženju u hotelu Constantine the Great u Beogradu predstavio Nuxellence DETOX, svoj najnoviji inovativni proizvod. 

Uz predivno druženje, bilo je i malo edukacije o novom proizvodu, i na kraju se priča zaokružila degustiranjem kanapea i fenomenalim posluženjem... Sve pohvale Nuxe Srbija za savršenu organizaciju i ugodan ambijet.









Nuxe je inovativan brend i razlog zašto postiže takave rezultate u anti age nezi su upravo inovacije.

 Ubrzan životni tempo dovodi do toga da malo i nekvalitetno spavamo. To je rezultiralo time da se kod većeg broja žena primećuje znatno više znakova starenja.

Savet osnivača  Nuxe Grupe je da više spavamo, jer spavanje je najbolji anti-age tretman. 

U toku dana dana naša se koža štiti od negativnih spoljnih uticaja. Noć je vreme za popravku, i obnovu oštećenog.
Prvi korak ka popravci i obnovi kože možemo uraditi detoksikacijom. 
Šta je detoksikacija kože? 
Najprostije rečeno to je izbacivanje otrova iz ćelija kože. Što je proces detoksikacije efikasniji, koža brže proizvodi nove ćelije i obnavlja se. Koža vrši sama detoksikaciju i to je prirodan proces. Poboljšanje prirodne detoksikacije kože je cilj novog Nuxellence® DETOX noćnog anti-age fluida.



Super-Detox kompleks sadrži ekstrakt albicije (drveta svile) i šećer koji se dobija biotehnologijom, oni su zaslužni zašto ovaj  revolucionarni noćni fluid stimuliše detoksikaciju ćelija, dok cvetovi pasiflore, anchuse i maka u središtu ćelija obnavljaju oštećenu mitohondrijalnu DNA i pune kožu energijom.

Rezultat je : umoran ten je jednostavno oživljen, odmoran, kao da ste spavali duže 2 sata. U toku noći koža se podvrgava tretmanu detoksikacije,  postaje obnovljena i vidljivo pomlađena.

Moram da Vam kažem da sam sa korišćenjem Nuxellence Detoxa počela odmah iste večeri nakon prezentacije. Ova obećanja o odmornijoj koži su kao stvorena za mene, uvek mi fali još ta dva sata spavanja. Ili ležem prekasno, ili ustajem prerano...nikako da se usaglasim. Prema tome ovaj Detox je pun pogodak. Sumnjam da bi mi bilo šta moglo nadoknaditi dva sata propuštenog sna, ali sad imam čarobnjaka koji će moju kožu negovati preko noći  i neću se buditi otečena, sa umornim i suvim tenom, već sveža, odmorna i spremna za novi dan.Detaljnije informacije o učinku na moju kožu očekujte uskoro a do tada ću ga nanositi sa uživanjem na svoje lice.

Verujem da ću se vrlo brzo uveriti zašto je ovaj novi noćni čuvar lepote postao nezaobilazan deo rituala svake žene.


You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.