ILLUMINATE ME za Glamurozni sjaj

06:48:00

Znate li šta je iluminator?




Iluminator je proizvod koji nanosimo na delove lica koje želimo da istaknemo, posvetlimo, naglasimo - obasjamo...
To vam je jedna vrsta korektora samo je njegova struktura malo redja i u sebi sadrži čestice šimera.
 Iluminator se može koristiti kao hajlajter. Medjutim njegova najjača  moć je što vizuelno stvara igru svetlosti i senki na licu. Iluminator ustvari može biti highlighter ali može da služi i kao korektor. Sa druge strane highlighter može da bude tečan, u stiku i u kamenu, ali nema moć prekrivanja.
Iluminator možete koristiti nakon nanošenja tečnog ili kamenog pudera, prekrivati sa njim sive kolutove oko očiju, mešati sa tečnim puderom, stavljati umesto highlightera na obraze-jagodice, t-zonu, iznad usne i vašem licu neće nedostajati svežine, izgledaćete odmorno i zdravo .

 Da li ste čuli za "Strobing"? 

To je na neki način suprotno od konturisanja.
Dok konturisanje zahteva više make up proizvoda, profesionalne četkice, zahteva veštinu da ne bi izgledali kao klovn kad izadjete na ulici sa tamnim crtama po nosu i tri nijanse bronzera po licu, 
"Strobing"  se izvodi samo pomoću highlightera i mnogo je lakša tehnika u odnosu na konturisanje.
Sa iluminatorom možete da postignete efekat blistavog tena što je ako uzmemo u obzir godine u kojima se ja sad nalazim, najbitnija stvar.
Ovo sve vam pišem kao uvod u priču o jednom fenomenalnom proizvodu koji će dodati malo magije u vaš make up.
Svaka žena će obično izdvojiti novac za ruž, puder i maskaru.
 Highlighter ili u ovom slučaju Aurin Illuminator ILLUMINATE ME je jedna od najneophodnijih stvari pored ove tri navedene. Dok ne probate ne znate šta propuštate. 

Na fotografiji na kojoj imam Aura iluminator (Illuminate me Glamglow) i, Aurin tečni puder Take Care of Me ( Pastel Rose 803) i Aurin Absolute Matte lipstick (Checkmatte 605)
komentari su bili da izgledam sveže i odmorno...da sijam ...
Moj zaključak je da je iluminator ono što razlikuje dobar ishod šminkanja u odnosu na prosečan.





Evo šta kažu iz Aura kozmetike za ovaj iluminator-

"Izuzetno lagana formulacija dizajnirana je da pruži licu sjajan i blistav ten. Idealan za usavršavanje i osvetljivanje tena, ovaj iluminator je neophodan za postizanje efekta konturisanog lica. Izuzetno lako se nanosi i razmazuje na svakoj podlozi i upravo zbog toga čini da vaša koža izgleda sveže i zdravo. Preporučujemo nanošenje preko tečne podloge ili mešanje sa Vašim omiljenim proizvodom za korigovanje tena kako biste dobili još luminiscentniji i svežiji izgled kože. Suptilna i prozračna tekstura iluminatora pogodna je za sve tipove kože kao i za svaki ton. Primenjuje se na područjima obraza i nosa."
Ovaj proizvod je upakovan u elegantnu crnu kutiju, bočica je staklena, sa pumpicom na vrhu, zapremine je od 10ml. Verovatno će vam ovo delovati malo, medjutim iluminator se jako sporo troši tako da će vam poprilično dugo trajati. Cena Aurinih proizvoda je više nego pristupačna, a kada uporedimo nekih 700 RSD koliko treba da izdvojite za ovaj fenomenalan proizvod koji nimalo ne zaostaje za stranim brendiranim proizvodima ovog tipa, videćete u kojoj ste prednosti. Jedina stvar na koju na početku ne možete da se naviknete je pumpica, malo jači pritisak je potreban, medjutim posle nekoliko puta ona se razradi i sve ide lakše.


Ja sam za sada probala nijansu GlamGlow, koja je malo hladnija-rozikasta, za svetliji ten.



 Odlično mi odgovara, mada kako ide sunčano vreme a ja jako brzo dobijam preplanuli ten, vrlo verovatno da ću što pre morati da nabavim i onu drugu nijansu Sunlight koja je zlatkasta i malo toplija.








Ovaj iluminator je definitivno my thing! 
Da li vi koristite neki od Aurinih iluminatora i kakvi su vam utisci ?


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.