,

Osmeh i Nuxuriance® Ultra na lice

07:03:00




Bolna činjenica starenja ubojito pogadja čoveka od kada je sveta i veka. Druga mladost ne postoji, to protivreči svim zakonima života na zemlji, paradoksalna je, jer stara mladost je nemoguća, osim osećanja da se čovek i u starosti oseća mladjim nego što to njegov biološki sat pokazuje...
Da bi ste se osećale mladje, morate tako i da izgledate. 
NUXE je nedavno predstavio prvu anti-age revoluciju, eliksire mladosti koji zaustavljaju ili barem dugo i dobro koče naš usud vreme
Prvi put u kozmetici NUXE je inkapsulirao aktivne molekule šafrana i aktivne ćelije bugenvilije kako bi se ojačalo njihovo sinergijsko delovanje...To je dovelo do čak 7 novih Nuxeovih patenta koji se nalaze u ovoj revolucionarnoj kozmetičkoj anti-age liniji. 
Ova patentirana inkapsulacija aktivnog prirodnog sastojka u ćeliji bugenvilije pomaže da se povećaju regenerativne moći ekstrakta šafrana.  Bi-floralne ćelije deluju tako što ciljaju deo epiderma tamo gde ćelije nastaju, te otpuštaju svoj aktivni sadržaj kontinuirano kako bi delovanje bilo dugotrajnije. Kada su oslobodjene u svim slojevima epiderme ( čak i onim najdubljim ) ove bi-floralne ćelije šafrana i bugenvilije, ciljano pomažu stimulaciju ćelija kože u kontinuitetu tokom 12 sati. 
Da bi se rezultati videli potrebno je par dana korišćenja ovih preparata, medjutim skoro mi se nije desilo da se toliko oduševim sa nekim proizvodima kao što je to u ovom slučaju. Generalno, meni izuzetno prijaju NUXE proizvodi.
Pridobili su me onda kada sam prvi put probala njihov NUXELLENCE Detox o kome sam vam pisala ranije (http://motherwomanqueen.blogspot.rs/2016/03/nuxellence-detox.html )koji je još uvek kod mene u top tri proizvoda koja moram imati.
Što se tiče nove linije Nuxuriance® Ultra- Na prvu loptu me je oborio miris, njega odmah iskusite čim istisnete malo kreme, to je predivna mešavina mirisnih nota cvetova narandze i kupine u kombinaciji sa mošusno-drvenastom bazom. Nuxe mirisima posvećuje izuzetnu važnost. Uglavnom svi njihovi proizvodi imaju taj intenzivan miris i pružaju onaj posebni "francuski" glamur. Kod Nuxuriance® Ultra linije on je veoma prijatan i zavodljiv i ostaje neko vreme na koži i nakon nanošenja. Ja to volim. 

Prvo što sam probala je -




Nuxuriance® Ultra serum za zrelu kožu-

Ovaj obnavljajući Anti-age serum je snažan stimulator obnavljanja ćelija. Ekstrat cveta šafrana sprečava delovanje enzima koji su odgovorni za pigmentaciju i na taj način ujednačava ten i posvetljuje pigmentacijske fleke. Rezultati kod mene su bili vidljivi već nakon tri dana korišćenja. Pigmentacijske flekice ( suvenir sa mora ) koje mi se nalaze na čelu, su se toliko smanjile da su sada jedva primetne. Očekujem da kroz nekoliko dana u potpunosti nestanu. 
Tekstura je izuzetno hidrantna, lagana, bez tragova lepljivosti i masnoće. 
Što se aktivnih komponenti tiče, u svom sastavu ovaj serum ima - ekstrat morske alge, polisaharide planktona, ćelije kakaa, mikrohijaluronsku kiselinu. 




Jako je teško u godinama u kojima je potrebna anti-age nega pronaći dobru kremu, serum ili fluid koji dobro hidrira lice, neguje a da pri tom nemate osećaj lepljivosti i mašćenja. 

Posle nanošenja ovog seruma, koža mi je automatski zagladjena i hidrirana. Imam osećaj da je nekako čvršća i sjajnija. Bez bojazni da ćete umazati garderobu, serum možete mazati na vrat, ne ostavlja nikakve tragove jer se brzinski upija u kožu. Jedini trag koji ostavlja je osećaj prijatnosti, osvežene i glatke kože. 


Pakovanje ovog seruma je u luksuznoj plastičnoj ambalaži od 30 ml. na pumpicu- kakvu smo već navikli kod Nuxe proizvoda. Doziranje je odlično odradjeno, jedan pritisak na pumpicu je dovoljan za nanošenje na celo lice. Ne zaboravite da ga nanesete i na vrat i dekolte. To su oni delovi na kojima se znaci starenja najviše primećuju. To primetimo tek kada shvatimo da nam je vrat opušten a dekolte izgužvan. 
Moj svakodnevni ritual-Svakodnevno ujutro i uveče nanesem Nuxuriance® Ultra serum na lice i vrat kao podlogu pre jedne od krema koje naknadno nanosim.
Preporučena cena ovog seruma je okvirno oko 5000 RSD. 
Ukoliko želite sebi da priuštite svakodnevni luksuzni ritual nege uz ovaj serum poželjno je da koristite i 



 Nuxuriance® Ultra Obnavljajuća fluidnu kremu za zrelu kožu-

To je sledeći proizvod iz ove revolucionarne linije koji koristim već nekoliko dana i ne mogu da vam opišem svoje oduševljenje. Odmah po nanošenju ove kreme, nanosim je nakon upotrebe seruma, koža je zagladjena i matirana. Kada kažem matirana, ne mislim na onaj mrtvi izgled kože, već na onaj fini izgled gde vam koža poprima izgled baršuna. 
Ova krema je jedna od onih koje vam nude luksuznu negu, jer osim efekta koji ima na kožu, njen miris i pakovanje su ti koji u mnogome doprinose toj dozi glamura i luksuza. Struktura je lagana, uljana sačinjena od glicerina, ulja slatkog badema i  uree koja doprinosi  boljoj hidrataciji. Savršeno se upija u kožu, ne ostavlja lepljiv trag. Svilenkasta i fina struktura koja se brzo upija u kožu ne iziskuje veću količinu za apliciranje, tako da ova luksuzna tuba od 50ml. može poprilično dugo da vam potraje. Odlična je kao podloga za nanošenje pudera. Puder se savršeno blenda kada ga nanesete na lice nakon ovog fluida. 



Što se tiče aktivnih komponenti one su u mnogome slične kao i one koje se nalaze u serumu.




 Opšte je poznato da NUXE u svojim preparatima ima visok udeo sastojaka prirodnog porekla a taj udeo u ovoj emulziji prelazi i 89,6%. Efekat ove kreme možete osetiti odmah nakon par dana korišćenja. Konture lica su čvršće, bore popunjene, pore stisnute i manje vidljive a koža deluje podmladjeno. Pakovanje je ništa manje glamurozno u odnosu na ostale proizvode iz ove linije, dakle tubica sa pumpicom na vrhu. Veoma praktično i korisno. 

Moj svakodnevni ritual -ujutro nanesim fluid  na savršeno očišćeno celo lice, vrat i dekolte nakon nanošenja Nuxuriance® Ultra seruma. Kratkim zaglađujućim pokretima nanesim emulziju od vrata prema gore, zatim ponovim  i na drugoj strani lica te na kraju završim ritual nanošenjem nege na dekolte, od sredine prema van.

Preporučena cena ove fliud kreme je okvirno oko 4800 RSD.


Došli smo do zaključka da nije lako biti žena, ali ni ništa lepše. Negujte se ! Osmeh i Nuxuriance® Ultra na lice :)







Da li ste probale nešto iz Nuxuriance® Ultra linije ? 



You Might Also Like

1 comments

  1. Draga ženo, majko, kraljice:), interesuje me da li je ova linija predvidjena za sve godine ili ima kao neku preporucenu granicu od koje se savetuje upotreba, napr 45+, ili slicno? Hvala na odgovoru i pozdravlja te Jelena

    OdgovoriIzbriši

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.