,

CAUDALIE VINOSOURCE S.O.S SERUM

06:31:00


Koliko često ste se susretali sa serumima ? 

Da li ih koristite, samostalno ili u kombinaciji sa kremom, čemu oni uopšte služe ? 

Dakle, serumi su dodatna nega, koriste se uglavnom radi dodatne hidratacije, za brisanje bora, kao pomoć protiv hiperpigmentacije ( fleka na koži ), za elastičnost i oporavak iste. 

Mogu se koristiti samostalno ali uglavnom se koriste pre nanošenja kreme. Koristite ih ujutro i uveče. 

Po meni je serum jedna vrsta koncentrata koja ima u sebi mnogo više delujućih sastojaka u odnosu na kremu. U kombinaciji sa odgovarajućom kremom možete brzinski oporaviti svoju kožu, serum i krema će medjusobno poboljšati delovanje. 


Bez obzira koliko god dobre kreme koristim, uglavnom mi je koža dehidrirana. E tu na scenu stupa serum i to CAUDALIE Vinosourec S.O.S ...( ovaj naziv S.O.S mu u potpunosti odgovara, jer je pravi spas pri hidrataciji isušene kože). 

Već sam vam u par navrata pisala o CAUDALIE proizvodima, i kako je moja opčinjenost alhemijom vina rezurtirala konzumiranjem proizvoda na bazi groždja i vinove loze. Ovi ekskluzivni sastojci koje koriste ljudi iz CAUDALIE  kozmetike sjedinjeni u ove izuzetne formulacije pokazali su se kao najdelotvorniji za kožu. Do sada smo pričali o RESVERATROL liniji, sada imamo jedan odličan proizvod iz VINOSOURCE kolekcije.


Ovo je moćan, koncentrovani serum na bazi organske groždjane vode sa hijaluronskom kiselinom i polifenolima. Hijaluronska kiselinu je zadužena za ravnotežu vlage u koži a polifenoli  iz semenki  grožđa deluju antioksidativno i štite hijaluronsku kiselinu od propadanja. Organska groždjana vodica zadržava vodu u ćelijama i smanjuje osetljivost kože. Hidratacija ima dejstvo odmah nakon nanošenja, serum hvata vodu i dubinski je raspršuje unutar kože kako bi uspostavio ravnotežu vlage i kožu učinio mekšom i lepšom. Odgovara svakom tipu kože, a idealan je za onu koja je izrazito dehidrirana. Ja ga koristim ujutro i uveče.Kada ga nanesete uveče, probudićete se sa mekom, nahranjenom i svežom kožom. Ujutro je odličan kao baza za makeup. 

Tekstura mu je redja, nekako vodenasto-gelasta. Brzo se upija i ne ostavlja nikakav trag na koži izuzev osećaja da ste zaronili lice u izvor vode. I da tu vodu koža pije, i upija...Neverovatno opuštajuće i prijatno iskustvo. Dopada mi se kako moja koža reaguje na njega. Serum uvek nanosim na lice, vrat i dekolte.

Miris seruma je predivan, lagan, letnji , osvežavajući nekako voćkast ..miriše na smrvljene listove limuna, cvet mandarine, svežu mentu i vodicu krastavca..Pakovanje nam dolazi u predivnoj, slegantnoj staklenoj bočici sa pumpicom zapremine od 30ml. Veoma lako se koristi. Jedan pritisak na pumpicu vam je sasvim dovoljan za lice, dva za vrat i dekolte. Ne sadrži ulje, i kao što sam već rekla, odlično se upija i pruža dubinsku hidrataciju koja traje i 24 sata. Čini mi se da se malo brže troši, verovatno je zbog svoje vodenaste struktura a i ja ga baš ne štedim. Proizvod je bez parabena, ftalata i fenoksietanola.

Sastojci-
Water, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Water*, Glycerin*, Butylene Glycol*, Ethylhexyl Palmitate*, Polyacrylate Crosspolymer-6, Polymethyl Methacrylate, Dimethicone, Palmitoyl Grape Seed Extract*, Caprylyl Glycol, Parfum (Fragrance), Squalane*, Potassium Sorbate, Vitis Vinifera (Grape) Juice*, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Sorbitan Oleate*, Sodium Carboxymethyl Betaglucan, Citric Acid, Sorbitan Laurate*, Hyaluronic Acid, Sodium Phytate*, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Myristyl Malate Phosphonic Acid. *Plant origin.
 Preporučena cena - oko 3393 RSD 
Da li koristite neki serum i kakvi su vam utisci ? 
Šta ste koristile od Caudalie proizvoda? 


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.