,

CAUDALIE COSMETICS -Caudalie ulje za skidanje šminke

02:40:00





Nedavno sam uvela jednu promenu u svojoj rutini skidanja šminke i sasvim sam sigurna da se više nikada neću vratiti na ono prethodno. Šminku skidam uljem i to ne bilo kojim već CAUDALIE MAKE UP REMOVING CLEANSING OIL.
Do sada sam šminku isključivo skidala micelarnom vodom, to i dalje činim i trudim se da koristim samo onu koja mi najmanje isušuje kožu. Probala sam razne i jedino se La Roche Posay troši u neograničenim količinama. ( btw razmišljam da probam Biodermu Sensibio ali nikako da dodje na red) ..Kako god, razlog zbog koga sam uvela ulje za skidanje šminke u svoju večernju rutinu je to da mi je preteranom upotrebom micelarne vode koža postala sklonija dehidraciji i mnogo osetljivija. 
Upotrebom ovog ulja koža mi je meka, izbalansirana, nežna i meka na dodir. 


Ulje se veoma lako koristi, dva tri pritiska na pumpicu, dobro umasirate u kožu, sa zatvorenim očima, kada postaje suvo, dodate malo vode, tada se ulje pretvara u mlečnu emulziju, nastavite da masirate i nakon toga isperete kožu mlakom vodom. Tragova šminke nema, efikasno otklanja čak i vodootpornu maskaru. Formula je izuzetno blaga i neiritirajuća, čak iako vam udje u oko, peckanja nema. 
Lice posle ovakvog tretmana čišćenja nije masno, znači proizvod ne ostavlja masan trag, a pogodan je za sve tipove kože pa čak i za mešovitu i masnu.



Sastav proizvoda je fenomenalan, baziran na prirodnim uljima suncokreta, badema, ricinusa i koštica groždja. Miris je veoma blag, bademast. 


Caudalie kozmetika je inače dobila nagradu za ovaj proizvod kao najbolji u klasi. Verujte mi, vema zasluženo. Blagodet delovanja ulja na kožu je uvek nemerljiva u odnosu na ostale sastojke, kako tela tako i kože lica. Osim što čisti, ovo ulje i neguje kožu a samom masažom poboljšavate cirkulaciju, nakon čega vam koža ostaje blistava i meka. 
Cena ovog predivnog ulja se kreće oko 1950 RSD. 



Sa kojim proizvodom vi skidate šminku i da li koristite nešto od Caudalie kozmetike ?







You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.